Vakantiehuis Ierland

samen Ierland ontdekken

Regio Ierland
Type
Regio
Aantal personen
Wifi
Zwembad
Huisdier
Rolstoelvriendelijk
Televisie

Het luxe ingerichte 4-persoonshuisje is een oud, typisch Ierse cottage dat oorspronkelijk in 1910 gebouwd is. Wij hebben dit volledig gerenoveerd en getracht de oude stijl zo goed mogelijk te bewaren. Een ideaal beginpunt voor het rondtrekken door het Westen van Ierland. Een paradijs voor de snoekvisser.

Lees hier alles over: IEB201A – Derryhick 1 – Castlebar

4 pers.

geen zwembad

NL televisie

geen WIFI

2 slaapk.

1 badk.

tuin 20.000 M2

wisseldag zaterdag

Een warm welkom is verzekerd in Cahir vakantiehuis, dat perfect is voor een romantisch uitje, of als uitvalsbasis voor een klein gezin. Het is ideaal gelegen voor wandelaars die de prachtige Knockmealdown en Galty bergketens willen verkennen. De voormalige schuur biedt een spectaculair uitzicht op 'The Vee' bergpas.

Lees hier alles over: IED201F – vakantiehuis – Cahir / Munster

2 personen

zwembad

NL televisie

WIFI

1 slaapk.

1 badk.

tuin met gazon

wisseldag zaterdag

Huur dit unieke vakantiehuisje in Ierland, een echte Ierse cottage met muren daterend uit 1888. U huurt niet alleen een huisje maar een echt privé stukje Ierland van 16 ha zonder buren en met 700 meter kustlijn en ook grenzend aan een prachtig binnenmeer. Geweldig panoramisch uitzicht op de Oceaan en Kenmare Bay.

Lees hier alles over: IED203H – cottage aan de kust – Beara

6 pers. max

zee/meer vlakbij

geen televisie

WIFI

3 slaapk.

1 badk.

tuin 16000 m2

wisseldag zaterdag

In Cork, in het prachtige heuvelachtige gebied aan de Ierse zuidwestkust ligt ons vakantiehuisje. Het huisje is bijzonder gezellig en smaakvol ingericht en heeft alle faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Het ligt fraai beschut in een dalletje. Na 1 min. lopen een schitterend panorama over de Atlantische Oceaan.

Lees hier alles over: IED202H – Tigin te huur – Munster Co. Cork

2 pers. + baby

geen zwembad

geen televisie

WIFI

1 slaapk.

1 badk.

tuin 2000m2

wisseldag zaterdag

Het luxe ingerichte 6 persoonshuisje is een oud, typisch Ierse cottage dat oorspronkelijk in 1910 gebouwd is. Wij hebben dit volledig gerenoveerd en getracht de oude stijl zo goed mogelijk te bewaren. Een ideaal beginpunt voor het rondtrekken door het Westen van Ierland. Een paradijs voor snoekvissen.

Lees hier alles over: IEB202A – Derryhick 2 – Castlebar

6 pers.

geen zwembad

NL televisie

geen WIFI

3 slaapk.

1 badk.

tuin 20.000 m2

wisseldag zaterdag