Vakantiehuizen4all V4all is een advertentieplatform voor en door iedereen en brengt vraag en aanbod van vakantiehuizen bij elkaar. Hoewel bij het samenstellen hiervan uiterste zorg is nagestreefd sluit Vakantiehuizen4all iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolkomenheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is.

Vakantiehuizen4all draagt zorg voor een optimaal functioneren van de website en de veiligheid van uw bestanden. Vakantiehuizen4all zal er alles aan doen om samen met u het hoogste rendement te bereiken als het om het verhuren, ruilen, of verkopen van uw vakantiehuis gaat.

Vakantiehuizen4all is niet verantwoordelijk voor de informatie die door de adverteerder op de website is geplaatst. De adverteerder blijft direct verantwoordelijk voor de inhoud van de gepubliceerde advertentie.

Vakantiehuizen4all bewaakt de inhoud van haar website en behoudt zich het recht voor om bij onjuist gebruik de inhoud te corrigeren en/of te verwijderen.

De juistheid van de inhoud van links naar websites van derden is voor de verantwoordelijkheid van deze derden.

Een link naar een commerciële of niet commerciële website is niet toegestaan.

In de rubriek “huren” heeft u in de meeste gevallen rechtstreeks contact met de eigenaar. De overige eigenaren laten de volledige verhuur over aan Vakantiehuizen4all.

In de rubriek “ruilen” heeft u in alle gevallen rechtstreeks contact met de eigenaar.

In de rubriek “kopen” heeft u in alle gevallen rechtstreeks contact met de eigenaar.

Vakantiehuizen4all adviseert huurders om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.